Skip to main content

Diensten aan huis

Computer problemen zijn vervelend, dat begrijpen we. Je wilt natuurlijk dat een storing aan je computer of laptop dan ook direct verholpen wordt. Kies dan voor PC reparatie Amsterdam. Want wij komen graag bij je thuis om al je computer problemen op te lossen, bieden uitstekende service en geven je bovendien garantie op de reparatie.

  • Computer of laptop problemen
  • Trage Windows
  • Verwijderen van virussen, Trojans, spyware
  • Vervangen en installatie van nieuwe onderdelen
  • ADSL installatie en Internet gebruiksklaar maken (KPN, Ziggo, UPC, Online en andere)
  • En meer…

Bel daarom met PC reparatie Amsterdam.

Bel 020-2101933

Laptop reparatie

Maak gebruik van onze gratis ophaal en brengservice. Onze monteurs zijn mobiel en kunnen je laptop direct ophalen voor onderzoek en diagnose. Je laptop wordt nagekeken door vakmensen die volgens het ISO9001 norm werken. Zo weet je zeker dat je computer in vertrouwde handen zijn en dat er geen hobbyisten aan je laptop werken. Daarnaast krijg je 1 jaar garantie op arbeid. Bel daarom nu voor een afspraak en onze monteur kunnen dezelfde dag je laptop komen ophalen. Bel nu met 020-2101933!

Bel 020-2101933

Na eerste afbelling omdat het te laat werd twee dagen later SUPER geholpen. Aardige monteur, heeft echt de tijd genomen om ons probleem op te lossen.

Geef dit zeker door aan mijn vrienden. Bij een volgende storing van mijn pc bel ik zeker terug. Bedankt voor de service.

Wendy HeinsAmsterdam
4.3/5 (3 Reviews)