Computer reparatie aan huis

Computer problemen zijn vervelend, dat begrijpen we. Je wilt natuurlijk dat een storing aan je computer of laptop dan ook direct verholpen wordt. Kies dan voor PC reparatie Amsterdam. Want wij komen graag bij je thuis om al je computer problemen op te lossen, bieden uitstekende service en geven je bovendien garantie op de reparatie.

Computer reparatie

Wij bieden in Amsterdam bieden uitgebreide oplossingen voor al je computerproblemen. Wanneer je computer kuren vertoont of niet meer reageert zoals vroeger, kan dit een bron van frustratie zijn. Of het nu gaat om een hardwarefout, softwareprobleem, of iets daartussenin, wij zijn er om te helpen.

Onze service begint met een grondige diagnose om de oorzaak van het probleem te identificeren. Dit kan variëren van een defecte harde schijf, problemen met het moederbord, tot conflicterende software of een oververhitte processor. We begrijpen hoe belangrijk je computer voor je is, daarom streven wij ernaar om een snelle en effectieve service te bieden, direct bij jou aan huis. Geen gedoe met het vervoeren van je apparaat naar een winkel; wij komen naar je toe, besparen je tijd en zorgen voor een snelle oplossing.

Onze aanpak is altijd klantgericht. We leggen in begrijpelijke taal uit wat het probleem is en hoe we dit gaan oplossen. Transparantie in onze werkwijze en tarieven is voor ons van essentieel belang. Na de diagnose stellen we een duidelijk plan van aanpak op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Onze reparatieservices zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Wij zorgen ervoor dat je computer of laptop zo snel mogelijk weer optimaal functioneert.

Afspraak maken

Heb je een computerprobleem? Is je laptopscherm kapot of zit je zonder internet? Geen zorgen, wij fixen het voor je! Maak meteen een afspraak en onze monteur komt bij je thuis alles oplossen.

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur.

Trage Windows

Een trage Windows kan je werktempo flink verlagen en zorgen voor onnodige stress. Wij bieden een gespecialiseerde service aan om trage Windows-systemen nieuw leven in te blazen. Wij weten precies hoe we jouw systeem weer snel en responsief kunnen maken. Wij komen bij jou thuis om het probleem op te lossen, zodat je geen tijd verliest met het wegbrengen van je computer.

Het probleem van een trage computer kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat je harde schijf bijna vol is, of dat er te veel programma’s op de achtergrond draaien. Misschien is het tijd voor een upgrade van je RAM of moet het systeem geoptimaliseerd worden. Wat het probleem ook is, onze technici voeren een grondige analyse uit om de kern van het probleem te identificeren.

Na de diagnose bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Dit kan variëren van het opruimen van je harde schijf, het verwijderen van onnodige software, tot het uitvoeren van belangrijke updates. Wij zorgen ervoor dat je Windows-systeem weer snel en efficiënt functioneert, met verbeterde opstarttijden en betere prestaties. Onze service is snel, betrouwbaar en wordt uitgevoerd met minimale onderbreking van je dagelijkse activiteiten.

Waarom je Windows computer traag wordt

Volle harde schijf

Als je harde schijf bijna vol is, heeft je computer moeite met het opslaan en ophalen van gegevens, wat leidt tot vertragingen.

Te veel opstartprogramma's

Veel programma's die automatisch starten bij het opstarten van je computer kunnen het opstartproces aanzienlijk vertragen.

Oude of verouderde hardware

Oudere computers met verouderde hardware kunnen moeite hebben om moderne software en besturingssystemen efficiënt uit te voeren.

Virussen of malware

Malware, virussen, en spyware kunnen je systeem infiltreren en de prestaties aanzienlijk verlagen.

Onvoldoende RAM-geheugen

Als je computer niet genoeg RAM heeft voor de taken die je uitvoert, kan dit leiden tot vertragingen, vooral bij het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd.

Fragmentatie van de harde schijf

Programma's en processen die op de achtergrond draaien, kunnen systeembronnen in beslag nemen en de prestaties verlagen.

Windows updates niet uitgevoerd

Het niet regelmatig uitvoeren van Windows updates kan leiden tot prestatieproblemen, omdat je systeem niet optimaal is geoptimaliseerd.

Te veel geïnstalleerde programma's

Een overvloed aan geïnstalleerde programma's kan het systeem overbelasten, vooral als veel van deze programma's regelmatig updates nodig hebben.

Te veel tijdelijke bestanden

Tijdelijke bestanden en browsercaches kunnen zich ophopen en waardevolle opslagruimte en geheugen innemen, wat resulteert in tragere prestaties.

Verouderde of corrupte stuurprogramma's

Verouderde of beschadigde drivers kunnen conflicten veroorzaken en de efficiëntie van je computer verminderen.

Verwijderen van virussen, trojans, spyware

Het proces van het verwijderen van virussen en andere schadelijke software vereist precisie en expertise. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om jouw systeem te scannen en elke bedreiging te identificeren. Het is essentieel om niet alleen de malware te verwijderen, maar ook om te zorgen voor preventieve maatregelen om toekomstige infecties te voorkomen.

Naast het verwijderen van de malware, bieden we ook advies en ondersteuning om je computer beter te beveiligen. Dit omvat het installeren van betrouwbare antivirussoftware, het uitvoeren van regelmatige updates en het geven van tips voor veilig internetgebruik. Ons doel is niet alleen om het huidige probleem op te lossen, maar ook om je te helpen je computer te beschermen tegen toekomstige aanvallen. Met onze service ben je verzekerd van een veilige en schone computeromgeving.

Vervangen en installatie van nieuwe onderdelen

Upgraden of vervangen van onderdelen in je computer of laptop kan een enorme boost geven aan de prestaties en functionaliteit. Onze service biedt op maat gemaakte oplossingen voor het vervangen en installeren van nieuwe onderdelen in je computer of laptop, direct bij jou thuis. Of het nu gaat om een snellere harde schijf, meer RAM-geheugen, of een betere grafische kaart, wij zorgen voor een professionele upgrade van je systeem.

Het proces begint met een beoordeling van je huidige systeem en je specifieke behoeften. Dit stelt ons in staat om te adviseren over de meest effectieve upgrades die passen bij je gebruik en budget. Vervolgens zorgen onze technici voor een nauwkeurige installatie van de nieuwe onderdelen, waarbij de integriteit en prestaties van je computer of laptop gewaarborgd blijven.

Bij het vervangen en installeren van nieuwe onderdelen zorgen wij voor minimale downtime. We begrijpen dat je afhankelijk bent van je computer of laptop en streven ernaar om de upgrade snel en efficiënt uit te voeren. Bovendien geven we duidelijke instructies en advies over hoe je het meeste uit je vernieuwde systeem kunt halen.

Met onze service ben je verzekerd van een geüpgraded systeem dat voldoet aan je huidige en toekomstige behoeften. Wij zorgen voor een soepele overgang naar een sneller, krachtiger en betrouwbaarder computerervaring.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

Benieuwd wat het kost om je PC te laten repareren? Check onze tarievenpagina voor de specifieke prijzen. We bieden computerhulp bij jou thuis, dus meestal fixen we je PC ter plekke. Snel en zonder gedoe!

Ervaar de ultieme service van PC Reparatie Amsterdam! Bel ons op 020 – 210 1873 voor directe hulp of stuur een e-mail naar [email protected]. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bent u op zoek naar deskundige computerhulp in Amsterdam? Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om bij u thuis de beste service te bieden. Wij begrijpen het belang van een snel functionerende computer en zijn er om u te helpen.

PC Reparatie Amsterdam biedt computerhulp aan voor een vast tarief van €59 per bezoek. Na het eerste uur worden extra kosten in rekening gebracht, namelijk €15 per kwartier. In veel gevallen worden problemen al binnen het eerste uur opgelost. Voor meer gedetailleerde informatie over de tarieven kunt u de tarieven pagina op onze website bezoeken.

Hoewel wij zelf geen software verkopen, staan wij klaar om u te helpen bij de aanschaf ervan. Ons deskundige team kan u adviseren over welke software het beste past bij uw behoeften en hoe u deze kunt verkrijgen. Uw digitale ervaring optimaliseren is onze missie.

Onze monteurs zijn uitgerust met geavanceerde gereedschappen en een assortiment van onderdelen om elke uitdaging aan te gaan. Wij zijn voorbereid om elk probleem ter plekke op te lossen.

Ja, wij zijn experts in het vervangen en upgraden van hardware. Of het nu gaat om een snellere harde schijf of meer geheugen, wij zorgen ervoor dat uw computer weer als nieuw werkt.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

1.4/5 (9 Reviews)