Computer Reparatie Amsterdam

Jouw laptop scherm zo gefixt!

Is je laptop scherm kapot en wil je deze laten vervangen? Bij PC Reparatie Amsterdam zit je dan bij het juiste adres. Wij repareren 99% van alle laptop merken. Op al onze schermen zit standaard 1 jaar garantie.

 • Snel, voordelig en professioneel geholpen.
 • Standaard 1 jaar garantie op je scherm.
 • Wij repareren alle merken.
 • Wij halen je laptop gratis op en brengen deze ook gratis terug.
 • No cure = no pay!
Online afspraak maken

Dé expert in laptop schermen!

We repareren dagelijks meer dan een 10 laptop schermen. Het is als een tweede natuur voor ons. En daarom zijn we dé plek voor het vervangen van laptop schermen in Amsterdam!

We hebben al een enorme voorraad van de meest populaire laptop schermen en kunnen de klus snel en goed klaren. Het belangrijkste is dat onze prijzen redelijk zijn en gebaseerd op het werk. Soms is het niet het scherm dat aan vervanging toe is, maar een goedkoper onderdeel, zoals de inverterprint of videokabel. We zullen het exacte probleem van je kapotte scherm achterhalen en de meest kosteneffectieve, gekwalificeerde service bieden.

Dit is wat onze klanten zeggen

Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.

Mark Buizer

Prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs.

Rolf Van Kessel

Wegens een defect in mijn Macbook heb ik zitten googelen naar computer specialist.
Na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht en na 1 belletje kon de monteur al binnen1 uur op de stoep staan. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader!!!

A. Bouma

Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.

Fatima Canata

Gratis diagnose. Dezelfde dag service. Daar kun je niet tegenop!

Laat je laptop scherm repareren bij de beste scherm reparatie service in Amsterdam. We geven je eerst de kosten aan voordat we reparatie uitvoeren. Je ontvangt een gratis diagnose met het exacte vaste bedrag. Er zijn geen verplichtingen en er zijn geen verborgen kosten. Krijg vooraf een vast bedrag en een snelle reparatie.

Online afspraak maken

  Persoonlijke gegevens

  Adresgegevens  5/5 (1 Review)