PC Dokter Amsterdam

Je verbinding met je computer stopt niet wanneer je je werk verlaat. Verre van dat. Je computer houdt je verbonden met de wereld om je heen. Het geeft je de vrijheid om weg te werken van het kantoor. Het houdt je aan het lachen terwijl je video’s op YouTube bekijkt, en houdt contact met verre vrienden en familieleden terwijl je door foto’s op Facebook bladert. En het houdt je kinderen op de hoogte van hun huiswerk.

pc dokter amsterdam

PC dokter aan huis

Dus wat doe je als je computer vastloopt? Wanneer je je werk om 3 uur ’s ochtends verliest op de dag dat het moet zijn? Of wanneer je vertraging of andere tekenen van een virus, spyware of andere malware ziet?

Je belt onze pc dokter! Dat is wat je doet. We hebben de technische ervaring en knowhow om je weer op weg te helpen. Wij komen naar je toe – Ja, om 10 uur ’s avonds indien nodig. Met service op dezelfde dag in Amsterdam. Zelfs als je alleen maar hulp nodig hebt bij het aansluiten van je nieuwe printer, staan ​​wij voor je klaar.

24/7/365. Service van dezelfde dag. En ja, al onze pc dokters zijn gecertificeerd. Geen wonder dat Amsterdammers ons sinds 2007 bellen voor technische hulp.

Voel je vrij om je computerproblemen met ons te bespreken, stuur ons een e-mail of bel ons voor snelle en professionele hulp en ondersteuning.

We bieden snelle en gratis pick-ups en reparaties aan de werkplaats. We gebruiken zowel uurtarieven als vaste kosten om de goedkoopste pc-services in Amsterdam aan te bieden. Onze IT-specialisten kunnen de meeste computerproblemen voor privéklanten en kleine bedrijven eenvoudig oplossen en uitleggen. We kunnen je computer ook op afstand repareren – No Cure – No Pay!

Afspraak maken

PC dokter nodig? Geen zorgen, wij fixen het voor je! Maak meteen een afspraak en onze monteur komt bij je thuis alles oplossen.

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur.

Hoe werkt het?

Probleem melden

Bel 020 - 210 1873. Of maak een online afspraak.

Afspraak maken

Geef je voorkeur op. Afspraken kunnen al op dezelfde dag.

Hulp aan huis

Nooit meer de deur uit. Onbezorgd computeren.

Diensten PC dokter

Bij PC Dokter Amsterdam bieden we een breed scala aan diensten om aan al je computerbehoeften te voldoen. Of je nu een desktop, laptop, PC of Mac hebt, onze ervaren technici staan klaar om je te helpen. Hier zijn enkele van onze belangrijkste diensten:

Computerreparatie

Is je computer traag geworden, geeft hij foutmeldingen weer of start hij helemaal niet meer op? Geen zorgen, wij kunnen je computer diagnosticeren en repareren, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Virus- en Malware verwijderen

Virussen en malware kunnen je computer ernstig beschadigen. Onze experts kunnen je systeem grondig scannen en alle schadelijke software verwijderen om de stabiliteit en beveiliging te herstellen.

Hardware-upgrades

Als je computer wat extra kracht nodig heeft, kunnen we hardware-upgrades uitvoeren, zoals het toevoegen van meer RAM, het vervangen van harde schijven of het upgraden van grafische kaarten.

Dataherstel

Per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd of een harde schijf gecrasht? We hebben geavanceerde tools en expertise om verloren gegevens te herstellen.

Netwerkproblemen

Heb je problemen met je internetverbinding of thuisnetwerk? We kunnen je helpen bij het oplossen van netwerkproblemen, zodat je weer soepel kunt browsen en streamen.

Internet aansluiten

Als je een nieuwe internetprovider hebt gekozen, kunnen we je helpen bij de installatie. We zorgen ervoor dat je internetverbinding correct is geconfigureerd en optimaal presteert.

Windows installeren

Als je problemen hebt met je huidige Windows-besturingssysteem, kunnen we het opnieuw installeren om ervoor te zorgen dat alles weer soepel werkt. We zorgen ervoor dat al je gegevens worden behouden en dat je computer weer als nieuw aanvoelt.

Online afspraak maken

Of je nu problemen hebt met je computer, Windows-besturingssysteem of gewoon hulp nodig hebt bij het aansluiten van internet, PC Dokter Amsterdam biedt betrouwbare oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele hulp bij Windows installatie en internet aansluiten.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

Onze tarieven beginnen bij €59 per bezoek. Als de reparatie langer dan een uur duurt, rekenen we €15 per kwartier extra. Voor meer gedetailleerde informatie, kun je onze tarievenpagina raadplegen.

We repareren alle merken en modellen computers, inclusief laptops, desktops en all-in-one computers.

Ja, we repareren zowel hardware- als softwareproblemen, inclusief virusverwijdering, besturingssysteemherinstallatie en meer.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 – 210 1873 of door het afspraakformulier op onze website in te vullen. We plannen een geschikte tijd voor je bezoek.

De kosten variëren afhankelijk van het merk, model en de aard van het schermprobleem. We bieden echter betaalbare tarieven en kunnen je een nauwkeurige offerte geven na een diagnose van het probleem.

Ja, we bieden ophaal- en afleverservices in Amsterdam. Neem contact met ons op om een ophaalafspraak te regelen.

Als je nog andere vragen hebt of meer informatie wilt over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

4.2/5 (10 Reviews)