Dekkingsgebied in Amsterdam

We willen je graag helpen zodra je computer kuren vertoont. Wij komen bij je thuis en lossen het probleem direct en accuraat op.

Kies voor PC reparatie Amsterdam, want wij staan elke dag voor je klaar, leveren goede en betrouwbare service en hanteren vaste prijzen.

We komen overal in Amsterdam bij je aan huis voor een computer reparatie. Zoals in het Centrum van Amsterdam, maar ook in het Noorden, Zuiden en alle omringende wijken en plaatsen.

Bel met PC reparatie Amsterdam op nummer 020 210 1873, voor een laptop of computer reparatie bij jou aan huis.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

3.6/5 (27 Reviews)