Laptop scherm reparatie

Is het scherm van je laptop beschadigd? Zit er een barst in het display of zijn er vervelende strepen en vlekken zichtbaar? Geen zorgen, bij PC Reparatie Amsterdam hebben we ruime ervaring in het repareren van laptop schermen van alle merken. Of je nu een Dell, HP, Lenovo, Acer, ASUS, Toshiba, MSI, Apple MacBook, of een ander merk laptop hebt, onze professionele monteurs staan voor je klaar om je laptop weer in perfecte staat te brengen.

laptop scherm reparatie

Scherm defect?

Een kapot laptop scherm kan je dagelijkse werkzaamheden flink verstoren. Of je nu je laptop gebruikt voor werk, studie of entertainment, een goed werkend scherm is essentieel. Bij PC Reparatie Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer aan de slag te kunnen. Daarom bieden we snelle en betrouwbare laptop scherm reparatieservices in Amsterdam.

Onze monteurs beschikken over de juiste expertise om verschillende schermproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, dode pixels, een zwart scherm, kleurproblemen, of andere display problemen, we hebben de kennis en middelen om het te repareren.

Laptop scherm vervangen

In sommige gevallen is het scherm van je laptop zo zwaar beschadigd dat het niet meer te repareren is. In dat geval bieden we ook schermvervangingsservices. We hebben toegang tot hoogwaardige originele schermen voor de meeste laptopmerken en modellen. Onze monteurs zorgen ervoor dat het nieuwe scherm perfect wordt geïnstalleerd, zodat je laptop er weer als nieuw uitziet.

Afspraak maken

Is je laptopscherm kapot? Geen zorgen, wij fixen het voor je! Maak meteen een afspraak en onze monteur komt bij je thuis alles oplossen.

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur.

Hoe werkt het?

Probleem melden

Bel 020 - 210 1873. Of maak een online afspraak.

Afspraak maken

Geef je voorkeur op. Afspraken kunnen al op dezelfde dag.

Hulp aan huis

Nooit meer de deur uit. Onbezorgd computeren.

De oplossing voor diverse schermproblemen

Een defect laptop scherm kan verschillende vormen aannemen, en bij PC Reparatie Amsterdam zijn we bekend met allerlei soorten schermproblemen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen die we aanpakken:

Gebarsten scherm

Een van de meest voorkomende schermproblemen is een gebarsten scherm. Dit kan gebeuren als je laptop per ongeluk valt of als er druk wordt uitgeoefend op het scherm. Een gebarsten scherm kan niet alleen esthetisch storend zijn, maar kan ook de functionaliteit van je laptop beïnvloeden.

Dode pixels

Dode pixels zijn kleine zwarte of gekleurde stippen die op het scherm verschijnen en niet meer reageren op aanraking. Ze kunnen erg hinderlijk zijn en het kijkplezier verminderen.

Vlekken en strepen

Soms kunnen er vlekken of strepen op het scherm verschijnen. Dit kan worden veroorzaakt door beschadigde pixels of andere interne problemen. Het kan resulteren in een vervormd beeld en problemen met het bekijken van inhoud op je laptop.

Zwarte scherm

Een zwart scherm kan meerdere oorzaken hebben, waaronder hardware- of softwareproblemen. Het kan een teken zijn van een ernstiger probleem, maar onze monteurs kunnen de oorzaak diagnosticeren en repareren.

Kleurafwijkingen

Soms kunnen kleuren op het scherm afwijken van wat ze zouden moeten zijn. Dit kan resulteren in onnatuurlijke kleurweergave en kan de algehele kwaliteit van het scherm verminderen.

Knipperend scherm

Een knipperend scherm kan erg vervelend zijn en kan meerdere oorzaken hebben, zoals slechte kabelverbindingen of softwareproblemen. Onze monteurs kunnen het probleem identificeren en oplossen.

Touchscreen problemen

Als je laptop een touchscreen heeft, kunnen er problemen optreden met de touchfunctie, zoals niet-reagerende aanrakingen of verkeerde registratie van aanrakingen. Dit kan frustrerend zijn, maar we kunnen dit snel repareren.

Online afspraak maken

Ongeacht het type schermprobleem waarmee je wordt geconfronteerd, onze deskundige monteurs zijn goed uitgerust om de diagnose te stellen en de nodige reparaties uit te voeren. We gebruiken hoogwaardige originele onderdelen en zorgen ervoor dat je laptop weer optimaal functioneert.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele laptop scherm reparatie. We staan voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je laptop weer in perfecte staat verkeert. Bel ons op [telefoonnummer] of vul ons online aanvraagformulier in om een afspraak te maken.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

De duur van de reparatie kan variëren, afhankelijk van het specifieke probleem en de beschikbaarheid van onderdelen. In de meeste gevallen streven we ernaar om de reparatie binnen 24 tot 48 uur te voltooien.

Ja, we repareren schermen van alle merken en modellen laptops. Onze ervaren monteurs zijn bekend met verschillende merken en kunnen hoogwaardige reparaties uitvoeren.

Ja, we gebruiken hoogwaardige originele onderdelen voor onze laptop scherm reparaties. Dit garandeert de beste prestaties en duurzaamheid.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 – 210 1873 of door het afspraakformulier op onze website in te vullen. We plannen een geschikte tijd voor je bezoek.

De kosten variëren afhankelijk van het merk, model en de aard van het schermprobleem. We bieden echter betaalbare tarieven en kunnen je een nauwkeurige offerte geven na een diagnose van het probleem.

Ja, we bieden ophaal- en afleverservices in Amsterdam. Neem contact met ons op om een ophaalafspraak te regelen.

Ja, we bieden garantie op onze reparaties. De garantievoorwaarden kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de reparatie. Onze monteurs geven je alle details bij de reparatie.

Als je problemen ondervindt na de reparatie, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en indien nodig verdere stappen ondernemen om het op te lossen.
Heb je andere vragen of heb je specifieke zorgen over je laptop scherm? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met hoogwaardige laptop scherm reparaties in Amsterdam.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

5/5 (3 Reviews)