Laptop start niet op

Heb je problemen met het opstarten van je laptop? Dat is een veelvoorkomend probleem, vooral bij laptops met Windows-besturingssystemen.

In het ergste geval gebeurt er helemaal niets wanneer je op de AAN / UIT-knop drukt, of misschien zie je alleen een klein lampje branden. Maar het kan ook zijn dat je laptop normale opstartgeluiden maakt en een startscherm laat zien, maar vervolgens niet verder gaat.

Om te achterhalen waarom je laptop niet wil opstarten, is een goede diagnose essentieel. Onze ervaren monteurs kunnen je hierbij helpen. Met meer dan 17 jaar professionele ervaring in laptopreparaties, weten we precies waar we naar moeten kijken. Sinds 2007 staan we klaar om mensen te helpen met hun laptopproblemen.

Wil je direct hulp bij het opstartprobleem van je laptop? Neem dan contact met ons op en we komen bij jou thuis om je laptop te repareren.

laptop reparatie amsterdam

Powerdrain als oorzaak van opstartproblemen

Heeft jouw laptop plotseling de neiging om niet meer op te starten? Dit kan worden veroorzaakt door een zogenaamde powerdrain, waarbij de batterij volledig leeg raakt en de laptop niet meer kan worden ingeschakeld. Een veelvoorkomende oorzaak hiervan is het langdurig gebruik van de laptop zonder deze op te laden, waardoor de batterij volledig wordt ontladen. In sommige gevallen kan het ook gebeuren als gevolg van een defecte batterij of een probleem met de oplader. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het oplossen van dit probleem. Onze monteurs kunnen de batterij testen, controleren op eventuele defecten en indien nodig vervangen.

Problemen met Windows bij opstarten

Een andere veelvoorkomende reden waarom je laptop niet wil opstarten, zijn softwareproblemen, vooral bij laptops die draaien op het Windows-besturingssysteem. Dit kan worden veroorzaakt door een corrupt besturingssysteem, beschadigde systeembestanden, of conflicten tussen verschillende softwareprogramma’s. Als je laptop vastloopt tijdens het opstarten of een blauw scherm vertoont, kan dit wijzen op een ernstiger softwarefout. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken. Onze ervaren technici zijn bekend met deze problemen en kunnen je helpen bij het diagnosticeren en oplossen van de softwarefouten die ervoor zorgen dat je laptop niet wil opstarten.

Afspraak maken

Start je laptop niet meer op? Geen zorgen, wij fixen het voor je! Maak meteen een afspraak en onze monteur komt bij je thuis alles oplossen.

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur.

Hoe werkt het?

Probleem melden

Bel 020 - 210 1873. Of maak een online afspraak.

Afspraak maken

Geef je voorkeur op. Afspraken kunnen al op dezelfde dag.

Hulp aan huis

Nooit meer de deur uit. Onbezorgd computeren.

Mogelijke oorzaken van opstartproblemen bij Windows laptops

Een Windows-laptop die niet wil opstarten kan verschillende oorzaken hebben. Enkele veelvoorkomende redenen zijn:

Softwareproblemen

Dit kan variëren van een vastgelopen besturingssysteem tot beschadigde systeembestanden of problemen met recent geïnstalleerde software.

Hardwareproblemen

Dit omvat defecte onderdelen zoals de harde schijf, RAM-geheugen, moederbord of voedingsadapter.

Driverconflicten

Incompatibele of verouderde drivers kunnen ervoor zorgen dat de laptop niet goed opstart.

Opstartinstellingen

Foutieve BIOS- of UEFI-instellingen kunnen leiden tot opstartproblemen.

Virussen en malware

Schadelijke software kan het opstartproces van de laptop verstoren.

Maak een afspraak

Bij PC Reparatie Amsterdam staan ​​we klaar om je te helpen bij al deze mogelijke oorzaken van een laptop die niet wil opstarten. Onze ervaren technici komen bij jou thuis om een grondige diagnose uit te voeren en het probleem snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde systeembestanden, het vervangen van defecte hardwareonderdelen, het bijwerken van drivers of het verwijderen van virussen en malware, wij zorgen ervoor dat je laptop weer probleemloos opstart.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele laptop scherm reparatie. We staan voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je laptop weer in perfecte staat verkeert. Bel ons op 020 - 210 1873 of vul ons of maak online een afspraak.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat je laptop niet opstart. Het kan te maken hebben met hardwareproblemen, zoals een defecte batterij, een beschadigde voedingsadapter, of een kapotte harde schijf. Ook softwarematige problemen, zoals corrupte systeembestanden, malware-infecties, of problemen met de opstartconfiguratie kunnen een rol spelen.
Bij opstartproblemen is een lege batterij vaak de boosdoener. Dit kan komen door een defecte batterij of een probleem met de voedingsadapter. Andere veelvoorkomende oorzaken zijn beschadigde systeembestanden, bijvoorbeeld door een abrupte afsluiting van de laptop, of een malware-infectie die het opstartproces verstoort. Ook hardwarefouten, zoals een kapotte harde schijf of geheugenmodule, kunnen ervoor zorgen dat de laptop niet opstart.
Als je laptop niet wil opstarten, zijn er enkele stappen die je zelf kunt ondernemen. Controleer eerst of de batterij correct is geplaatst en of de voedingsadapter goed is aangesloten. Probeer de laptop vervolgens op te starten in de veilige modus of herstelmodus om te zien of het probleem zich daar ook voordoet. Als de laptop nog steeds niet opstart, neem dan contact met ons op voor professionele hulp.
We hanteren een starttarief van €59 per bezoek (voor het eerste uur). Voor langere reparaties rekenen we €15 per kwartier extra. Onze ervaren technici streven ernaar om je laptop snel en efficiënt te repareren, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Ja, we bieden ophaal- en afleverservices in Amsterdam. Neem contact met ons op om een ophaalafspraak te regelen.

Heb je andere vragen of heb je specifieke zorgen over je laptop scherm? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met hoogwaardige laptop scherm reparaties in Amsterdam.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

5/5 (2 Reviews)