Student aan huis

Student aan Huis is een service die zich richt op het bieden van persoonlijke computerhulp aan huis. Onze dienstverlening wordt verzorgd door deskundige studenten die affiniteit hebben met technologie en klaarstaan om te helpen bij allerlei computergerelateerde problemen.

student aan huis

Hulp bij computerproblemen

Bij Student aan Huis begrijpen we hoe frustrerend computerproblemen kunnen zijn. Onze deskundige studenten zijn getraind om diagnoses te stellen en reparaties uit te voeren voor diverse hardware- en softwareproblemen. Of je nu te maken hebt met een traag werkende computer, vastlopers, of hardwareproblemen, onze studenten staan klaar om je computer weer in topconditie te brengen. We zorgen ervoor dat je weer zonder problemen kunt werken en genieten van je digitale ervaring.

Afspraak maken

Heb je een computerprobleem? Is je laptopscherm kapot of zit je zonder internet? Geen zorgen, wij fixen het voor je! Maak meteen een afspraak en onze monteur komt bij je thuis alles oplossen.

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur.

Softwareproblemen oplossen

Softwareproblemen kunnen de functionaliteit van je computer ernstig beïnvloeden. Bij Student aan Huis bieden we hulp bij het oplossen van softwaregerelateerde problemen, of het nu gaat om installatie, configuratie, of het verhelpen van foutmeldingen. Onze studenten hebben expertise op het gebied van diverse besturingssystemen en programma’s. We streven ernaar om je computerproblemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je weer zonder zorgen kunt werken en spelen.

Virussen en malware verwijderen

De aanwezigheid van virussen en malware op je computer kan ernstige schade veroorzaken, variërend van dataverlies tot beveiligingsproblemen. Bij Student aan Huis begrijpen we de risico’s die deze bedreigingen met zich meebrengen en bieden we uitgebreide verwijderingsservices voor virussen en malware. Onze studenten voeren grondige scans uit om schadelijke software te identificeren en te verwijderen. We zorgen ervoor dat je computer schoon en veilig is, zodat je zonder zorgen kunt surfen en werken.

Gegevensherstel

Het verlies van belangrijke gegevens kan een nachtmerrie zijn. Of het nu gaat om per ongeluk verwijderde bestanden, beschadigde opslagmedia, of andere gegevensgerelateerde problemen, Student aan Huis kan je helpen met gegevensherstel. Onze deskundige studenten maken gebruik van geavanceerde technieken om verloren gegevens te herstellen en ervoor te zorgen dat je belangrijke informatie niet voorgoed verloren gaat. We begrijpen het belang van je gegevens en streven ernaar om ze veilig terug te brengen.

Netwerkproblemen oplossen

Een betrouwbare netwerkverbinding is essentieel voor modern computergebruik. Als je problemen hebt met je internetverbinding, wifi, of andere netwerkgerelateerde kwesties, kunnen de studenten van Student aan Huis je helpen. We hebben expertise op het gebied van netwerkconfiguratie, foutopsporing en reparatie. Of je nu thuis werkt of gewoon wilt genieten van een naadloze online ervaring, onze studenten zorgen ervoor dat je netwerkproblemen snel worden opgelost en je weer verbonden bent met de digitale wereld.

Student aan huis diensten

Computerreparatie en onderhoud

Als je computer traag is, vastloopt, of hardwareproblemen heeft, kunnen onze studenten diagnoses stellen en reparaties uitvoeren om je systeem weer soepel te laten werken.

Softwareproblemen

We kunnen je helpen met software-installatie, configuratie, en problemen met programma's en besturingssystemen.

Virussen en malware verwijderen

Als je te maken hebt met schadelijke software zoals virussen of malware, kunnen we je computer grondig scannen en de problemen verwijderen.

Gegevensherstel

Als je per ongeluk gegevens hebt verwijderd of als je bestanden verloren zijn gegaan door een technisch probleem, kunnen we proberen je gegevens te herstellen.

Netwerkproblemen oplossen

Als je problemen hebt met je internetverbinding, wifi, of andere netwerkgerelateerde problemen, kunnen we helpen met het oplossen van deze kwesties.

Maak een afspraak voor een student aan huis

Onze studenten zijn er om je te helpen met al je technische behoeften.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

Onze student aan huis is een service die ervaren studenten inzet om computer- en technologiegerelateerde problemen op te lossen. Onze studenten bieden hulp bij computerreparatie, softwareproblemen, virusverwijdering, gegevensherstel en netwerkproblemen. Ze komen bij je thuis om je te assisteren.
Ja, al onze studenten zijn gediplomeerd en betrouwbaar. We selecteren onze studenten zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze de nodige kennis en ervaring hebben om te helpen met technische problemen.
Onze tarieven beginnen bij €59 voor een bezoek. Als het bezoek langer dan 1 uur duurt, rekenen we €15 per kwartier extra. We hanteren een “No Cure, No Pay” beleid, wat betekent dat als we het probleem niet kunnen oplossen, je niets hoeft te betalen.

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 – 210 1873 of door het afspraakformulier op onze website in te vullen. We plannen een geschikte tijd voor je bezoek.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

0/5 (0 Reviews)