Printer installeren

Het correct installeren en configureren van een printer kan een uitdagende taak zijn, zelfs voor ervaren gebruikers. Bij PC Reparatie Amsterdam begrijpen we dat het probleemloos laten functioneren van uw printer essentieel is voor een soepele workflow. Daarom bieden wij professionele printer installatie diensten in Amsterdam en omgeving. Of u nu een nieuwe printer heeft aangeschaft of hulp nodig heeft bij het oplossen van printerproblemen, ons team van deskundige technici staat voor u klaar. Wij helpen je graag bij:

printer reparatie

Printer installatie aan huis

Onze printerinstallatieservice aan huis biedt jou het gemak van een professionele installatie zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Of je nu een nieuwe printer hebt gekocht of hulp nodig hebt bij het instellen van een bestaande printer, onze ervaren technici staan voor je klaar. We zorgen ervoor dat je printer correct wordt geconfigureerd, zodat je moeiteloos kunt afdrukken, scannen en kopiëren. Bovendien bieden we begeleiding bij het verbinden van je printer met andere apparaten en het instellen van draadloze afdrukmogelijkheden, zodat je optimaal kunt profiteren van je printer, of je nu thuis werkt of voor persoonlijk gebruik.

Hoe werkt het?

Probleem melden

Bel 020 - 210 1873. Of maak een online afspraak.

Afspraak maken

Geef je voorkeur op. Afspraken kunnen al op dezelfde dag.

Hulp aan huis

Nooit meer de deur uit. Onbezorgd computeren.

Onze printer installatie diensten

Nieuwe printer installatie

Bij de aanschaf van een nieuwe printer is het van cruciaal belang om deze correct te installeren om onnodige complicaties te voorkomen. Onze technici zorgen ervoor dat je nieuwe printer correct wordt aangesloten op je computer of netwerk. We zorgen voor de juiste drivers en configureren de instellingen voor optimaal gebruik.

Draadloze printer installatie

Wil je je printer draadloos gebruiken? We kunnen je helpen bij het instellen van draadloze connectiviteit, zodat je vanaf verschillende apparaten kunt afdrukken zonder gedoe met kabels.

Probleemoplossing en reparatie

Als je printer problemen ondervindt, zoals afdrukproblemen, verbindingsproblemen of foutmeldingen, kunnen onze experts snel en efficiënt de oorzaak vaststellen en het probleem oplossen. We hebben ervaring met verschillende printermerken en modellen.

Draadloze printer installatie

Wilt u uw printer draadloos gebruiken? We kunnen u helpen bij het instellen van draadloze connectiviteit, zodat u vanaf verschillende apparaten kunt afdrukken zonder gedoe met kabels.

Dit zeggen onze klanten

Maria Can
Maria Can
2 maanden geleden
Lees verder
Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.
A. Bouma
A. Bouma
6 maanden geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Rolf van Kessel
Rolf van Kessel
3 weken geleden
Lees verder
Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist, prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Familie Bouma
Mark Buizer
Mark Buizer
3 weken geleden
Lees verder
Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
Sunaina Brahil
Sunaina Brahil
3 weken geleden
Lees verder
Prima service.
Vorige
Volgende

WIJ WERKEN
SAMEN MET

Veelgestelde vragen

Je kunt eenvoudig een printerinstallatie aan huis aanvragen door ons te bellen op ons telefoonnummer 020 – 210 1873 of via ons online aanvraagformulier. We plannen dan een geschikt tijdstip voor de installatie.

Zorg ervoor dat je de printer en alle benodigde kabels en accessoires klaar hebt staan. Zorg er ook voor dat je wifi-netwerk en wachtwoord beschikbaar zijn als je draadloos wilt afdrukken.

De duur van de installatie kan variëren op basis van het type printer en de complexiteit van de configuratie. Gemiddeld genomen duurt een standaardprinterinstallatie meestal ongeveer 30 tot 60 minuten.

 
 
 

Onze tarieven voor printerinstallatie aan huis beginnen bij €59 per bezoek. Als de installatie langer dan een uur duurt, rekenen we €15 per kwartier extra.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? We horen graag van je!

Onze experts staan klaar om je direct te assisteren.

1.8/5 (5 Reviews)