Skip to main content

Computer reparatie in Amsterdam West

Werkt je computer niet meer? Heb je te kampen met een trage internetverbinding? Of is het scherm van je laptop gebarsten? Wat het probleem ook is, wij kunnen het repareren.

Onze experts zorgen dat je computer weer razendsnel werkt, of repareren dat kapotte scherm. Ook kunnen wij je huis of kantoor voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding. En als je nieuwe software of hardware nodig hebt, vinden wij de beste opties voor je!

Bij PC Reparatie Amsterdam bieden wij betaalbare oplossingen voor alle computer en laptop problemen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en hebben veel kennis over alle aspecten van computers en laptops. Zij staan altijd klaar om je te helpen met al uw vragen.

Maak online afspraak
  • Onze klanten geven ons gemiddeld ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,5 van de 5 sterren

Computer problemen? Maak je geen zorgen!

Je hoeft dit niet in je eentje uit te zoeken. Wij zijn er om je te helpen met snel, vriendelijk en betrouwbaar advies voor al je computerproblemen. Wat je ook nodig hebt – van virusverwijdering tot ondersteuning op afstand voor een gecrashte computer – wij kunnen je helpen om in een mum van tijd weer aan de slag te gaan.

Wij helpen je onder andere met:

Onze tarieven

Met PC Reparatie Amsterdam kun je een ervaren professional vinden om elk computerprobleem te repareren, en snel! Ons team heeft ervaring met computers van alle merken en fabrikanten. Onze experts zijn betrouwbaar, accuraat, en kunnen bijna elk probleem oplossen.

PC en laptop reparatie aan huis

€59

Minimale afname 1 uur daarna €15 per kwartier

Dit zeggen
onze klanten

Wegens een defect in mijn Macbook, heb ik zitten googelen naar computer specialist,
na lang zoeken kwam ik op de website reparatieamsterdam.nl terecht na 1 belletje kon de monteur al binnen 1 uur op de stoep staan. wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteiten. Dubbele Aanrader

Familie Bouma

Heel tevreden met de service.. laptop werkt weer en kan meteen weer aan de slag! Dankjewel laptop reparatie Amsterdam!!

Suzanne Peters

Top! Ik ben heel goed geholpen. Hele vriendelijke jongeman die mij in Jip en Janneke taal alles heeft kunnen uitleggen. Bedankt voor de service! 😉

Sara

Bedankt voor de prettige en snelle service!!! Zondagochtend is mijn laptop gecrasht en diezelfde avond kon er iemand langskomen om Windows te herinstalleren zodat ik weer verder kon.

Maria Can

Kennis van zaken en zeker een aanrader voor mensen met laptop problemen. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.

Mark Buizer

Prima vaklui die hun afspraken stipt nakomen en werken tegen een tevoren afgesproken scherpe prijs.

Rolf van Kessel

Maak hier jouw online afspraak voor een monteur aan huis.

Online afspraak maken
3/5 (2 Reviews)